24-uurs service – Apotheek Westblaak – Rotterdam

Apotheek Westblaak

Apotheek Westblaak

Welkom op de website van Apotheek Westblaak.
Wij zijn gevestigd in aan de Westblaak 34 in Rotterdam.

Zeliha Cimtay, apotheker

inschrijven
Header afbeelding

Service en Gemak

Apotheek Westblaak biedt u een handig aanbod van services aan. U kunt bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week uw medicatie ophalen. Ook kunt u uw medicatie online bijbestellen, óf dit automatisch door de apotheek laten verzorgen, zodat u altijd voldoende voorraad heeft en de medicatie steeds weer voor u klaar ligt.

24-uurs service

Wij bieden de mogelijkheid om uw (herhaal)medicatie op te halen zonder in de rij te moeten staan en op een tijdstip dat voor ú goed uitkomt. Dit doen we met behulp van onze 24-uurs automaat. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw (herhaal)medicatie ophalen.

Hoe werkt het?

Zodra uw geneesmiddelen klaar zijn, leggen wij ze in onze 24-uurs automaat en sturen we u een SMS of e-mail met hierin een pincode. Deze code toetst u in op het scherm van de automaat waarna nog om de geboortedatum wordt gevraagd. Vervolgens wordt de bestelling uitgegeven. Moet u nog iets betalen? U kunt direct afrekenen met pin.

Alle voordelen van deze service:

  • Gratis!
  • Uw medicijnen ophalen wanneer het ú het beste uitkomt, 24 uur per dag.
  • Niet in de rij staan in de apotheek.
  • U ontvangt van ons automatisch een gratis bericht wanneer uw medicatie klaarligt.
  • Eventuele kosten rekent u eenvoudig af met pin.
  • Het is mogelijk om zelfzorgmiddelen op te halen uit de automaat (indien vooraf besteld of indien er een handverkoop-assortiment in de automaat aanwezig is).
  • Iemand anders uw medicatie laten ophalen? Dit bepaalt u zelf door uw afhaalcode eenmalig te delen met degene die u de medicatie wil laten afhalen.

Let op: niet alle medicatie en zelfzorgmiddelen kunnen worden uitgegeven door de 24-uurs automaat. Twijfelt u of uw aanvraag in aanmerking komt voor de automaat? Laat u dan vooraf informeren door een van onze collega’s.

Aanmelden?

Aanmelden kan gemakkelijk door het formulier in te vullen.  Heeft u vragen over herhaalmedicatie dan kunt u ons altijd bereiken in de apotheek of contact met ons opnemen.